Jydens brydelejr 2010 fik besøg fra Sverige

AK Jyden har i perioden 25.-31. juli afholdt brydelejr ved Dronninglund storskov med 21 brydere fra FFI, Jyden og HBG Sverige.

Vores svenske naboer havde hørt fra Ida Stuhr, at vi afviklede en brydelejr og spurgte os om de måtte komme med, hvilket vi i Jyden synes  kunne være en god ide. HBG kom med 8 pigebrydere og 4 trænere/ledere, hvilket var med til at gøre turen til en succes for alle. Der blev knyttet nogle gode venskaber og udvekslet erfaringer klubberne imellem. Her blev starten sat til et fremtidigt samarbejde.

Alle såvel børn som voksne har i hele ugen startet hver morgen med en god løbetur i skoven. Tiderne blev noteret og det viste sig at alle fik bedre tider som ugen gik. Rigtigt flot til alle sammen!

Herefter var der morgenmad inden vi skulle i gang med formiddagens træningspas.

Efter dette var der middagsmad og pause indtil Vagn indkaldte til eftermiddagens træningspas.

Efter aftensmaden blev der udfordret til landskamp i henholdsvis fodbold, rundbold og andre spil. Disse endte næsten uafgjort så kampene må fortsætte næste år.

Onsdag efter morgenløb og morgenmad kørte vi alle til Fårup Sommerland hvor vi havde en god og hyggelig dag med fælles grill. Onsdag aften lavede vores svenske piger lavet et spøgelsesløb for os andre hvilket var ret underholdende og godt tilrettelagt.

Træningen har i ugens løb været fokuseret på afvekslende form for konditionstræning, udholdenhed og som opstart på træning efter sommeren.

Sidst men ikke mindst har det givet drengene et indblik i fristilsbrydning og at piger også kan være gode og stærke bryder

Det var en god tur hvor vi heldigvis havde vejret med os de fleste dage og AK jyden håber at se jer alle og gerne flere igen næste år i uge 30.   

Skrevet af Leif Poulsen

 


af Else Kilgod - 04.08.2010