Marks skulder i bedring

Under kampene til NM var det tydeligt at Mark dårligt kunne bruge den ene arm, grundet skulderproblemer. Hassan Torabi ydede fantastisk første hjælp, så det lykkedes at komme igennem. I mandags var der planlagt at få lagt en blokade i skulderen. Team Danmarks læge Morten Storgaard, som før har behandlet Mark, var på opgaven og med en præcist lagt blokade ville der være mulighed for at fjerne symptomerne helt.

Morten Storgaard:
”Det lykkedes at få lagt blokaden så skulderen, vil kunne blive fuldstændig klar til VM, efter den hvile der nu er mulig inden træningssamlingen i Italien. Men behandlingen foregår ikke helt efter ønske bogen. Mere tid havde været optimalt, gerne op til tre måneder, hvor et nøje planlagt genoptræningsprogram følges. Men det er jo ikke sådan lige at flytte et VM. Nu fjerner vi symptomerne, og Mark har fået nogle stabiliseringsøvelser. Med forhåbentlig mange VM kampe, er der en risiko for, at problemerne vender tilbage. Skulle det ske, vil vi starte en behandling efter bogen, tage den tid der skal til efter VM”

Ifølge Mark er skulderen i bedring, han er spændt på hvordan den reagerer, når der kommer belastning på under den kommende trænings samling i Italien. Men lige nu lover det godt.


af Else Kilgod - 16.08.2010