Sommerbrydeskole i BK Thrott Aabyhøj

Traditionen tro afholdt BK Thrott sommerbrydeskole. Et samarbejde mellem Aarhus kommune, Sport og fritid, ”Aktiv sommerferie”, støttet af Danmarks Brydeforbund og DIF, med økonomi, T-shirts, drikkedunke og medaljer.
Det er niende gang og et tiltag, der prioriteres højt i klubben. Dels giver det jo nye børn mulighed for at prøve sporten, og dels tyvstarter nogen af begynderbryderne i klubben sæsonen, hvis de alligevel går hjemme.


I år var der 22 deltagere, og der blev svedt i de tre dage brydeskolen varede. Med en blanding af leg, motorik og bevægelse, kamplege og selvfølgelig en masse brydning, var det noget af et program børnene skulle igennem. Sidste dag var der brydeturnering, og flere forældre kom og kiggede på. De blev introduceret for brydereglerne, samt så brydekampe på forskellige niveauer. Det blev nogle gode dage med masser af smil på læben, nye venskaber og forhåbentlig nye medlemmer.

Palle


af Else Kilgod - 10.08.2010