Facebook

Kære alle

DB’s gruppe på Facebook kører efterhånden rigtig godt og der er kommet mange medlemmer til.

Tanken er, at den skal fungere som et slags forum, hvor man kan uploade nyheder, billeder, videoer eller diskutere brydningsrelaterede emner - kun fantasien sætter grænser. Alt i alt skal gruppen være med til at promovere brydesporten både nationalt og internationalt. Man er også velkommen til at skrive på engelsk, så forummet får et internationalt islæt. Når det er sagt, så opfordres der selvfølgelig til at diskussioner og andet holdes i en god og respektabel tone.

Danmarks Brydeforbund vil hermed gerne opfordre alle klubber til at bringe et link til Facebook gruppen på jeres respektive hjemmesider. I kan evt. anvende det ikon som er på DB’s hjemmeside. I bedes samtidig opfordre alle unge, trænere og forældre i jeres klubber til at tilmelde sig gruppen.

På forhånd tak for hjælpen

MVH
Amir Lavasani


af Else Kilgod - 02.10.2011