Landsholdet i Hviderusland

Det danske landshold på træningssamling i Hviderusland

Det danske landshold tog af sted med 8 brydere til Hviderusland fredag d. 11. november for at deltage i en planlagt træningssamling. Udover Hviderusland og Danmark var der også deltagelse af amerikanske brydere.

Hviderusland stillede med 60 junior- og seniorbrydere, mens USA ligesom Danmark var til stede med 8 brydere. Træningssamlingen foregik i landsbyen Stayki i et stort olympisk træningscenter, som er den største attraktion i byen.Samlingen blev rigtig skudt i gang mandag d. 14. november, hvor der blev startet med 2 træningspas, som også gentog sig om tirsdagen. Onsdag stod så på løb og en tur i sauna for alle brydere. Torsdag og fredag var der igen 2 træningspas på madrassen. Lørdag bestod træningen primært af sauna og ellers var der fri resten af dagen. Søndag stod det på øvelser og boldspil og mandag blev den sidste træningssession inden turen igen går mod Danmark.

Som Thor Hyllegaard refererer, så har det været en utrolig lærerig træningssamling med masser af god sparring og en rigtig god stemning i truppen. Maden og forholdene har været i orden, men drengene glæder sig til at komme hjem til lidt mere vante omgivelser.

Det danske landshold vender hjem fra Hviderusland tirsdag d. 22. november, men det bliver kun til 3 dage hjemme i Danmark for Mark O. Madsen og Anders Ekstrøm, som rejser til Nice i Frankrig for at deltage i Henri Challenge fredag.


af Else Kilgod - 21.11.2011