Nekrolog Lise-Lotte Rasmussen

Det er med stor sorg, at have modtaget meddelelsen om, at Lise-Lotte Rasmussen er afgået ved døden efter længere tids sygdom. "Lotte" var i mange år et kæmpe aktiv for Brydeklubben Thor, hvor hendes to sønner Torben og Flemming gik til brydning.

Lotte var altid en stor hjælp ved stævner såvel som i dagligdagen. Ikke mindst i køkkenet, hvor hun altid var en stor hjælp, og således har været "madmor" for rigtig mange "brydebørn" igennem mange år. Lotte var også i adskillige år en del af klubbens forældreudvalg.

Hun var også en af de helt store trækkræfter, da Thors venner afholdt bingo i Thors Bingocenter og utrolig vellidt af alle gæsterne.
 
Lotte var en "humørbombe", og et meget positivt menneske, som altid skabte en rigtig god stemning ved sociale arrangementer. Hun var meget vellidt blandt alle brydere og forældre, dels i BK Thor, men også i hele brydedanmark.
Vores tanker går i denne svære tid til hendes mand Knud-Erik Rasmussen, og hendes to sønner, Torben og Flemming Rasmussen.

Æret være Lise-Lotte Rasmussens minde.

Søren Hyllegaard Pedersen
Formand - BK Thor


af Else Kilgod - 04.11.2011