Status på det politiske program

Kære Brydedanmark

Her kan I se status for vores arbejde med det politiske program.

Som allerede nævnt er der ikke de store udsving endnu, grundet at driftsmæssige ting, såsom budgettet for 2012 skulle på plads. Men vi har suppleret med mange af de guldkorn, der kom frem ved seminaret i Fredericia. Vi genoptager udviklingsarbejdet/debatten, dagen før DM for hold i Frederiksværk, som er næste lørdag den 3. december 2011. Håber I kan finde tid til at kommentere status, så vi kan nærme os noget, de fleste kan stå inde for. Se også referatet referat fra sidste b-møde. Vi kan ikke endnu præsentere budgettet for 2012, da vi lige skal igennem en yderligere sparerunde. Vi forventer at have budgettet på plads i løbet af december måned.

Venlig Hilsen
Palle Nielsen, formand DB


af Else Kilgod - 27.11.2011