350 børn til skolebrydning i Nykøbing Falster

Brydeklubben Thor har netop afsluttet dette års udgave af skolebrydning i Nykøbing Falster, et projekt som efterhånden har kørt nu 8 år, og som er I samarbejde med dansk skoleidræt.

I år nåede deltagerantallet nye højder med 350 børn fra 12 af Guldborgsund og Lolland kommunes folkeskolers 3. klasser. Skolebrydningen havde form som en holdturnering bestående af ca. 10 børn på hvert hold, og der var minimum 4 holdkampe pr. hold. Reglerne var ganske almindelig græsk romersk regler og 1. minuts kampe.

Skolebrydning har kørt over 3 tirsdage i januar og februar 2011, og ja BK Thors klubhus har været godt fyldt i de dage turneringen har stået på. Men der er kommet flere nye brydere ud af skolebrydningen, og der var store roser fra skolerne, som syntes at brydning er et dejligt frisk pust fra de sædvanlige idrætsgrene.

Med sportslig hilsen
Morten Ahlefeldt Hansen
Formand – BK Thor


af Else Kilgod - 09.02.2011