National talentsamling i Thrott 11-14. februar 2011

Koncentrationen, det tekniske niveau, og ikke mindst energien var helt i top blandt brydere og trænere ved weekendens nationale talentsamling i Thrott.

Det har været imponerende at følge de spirende brydetalenter fra sidelinjen over denne fire dages samling. Der er selvfølgelig meget lang vej endnu, før de unge brydere når toppen, men ungdomslandstræner Thor Hyllegård Pedersen og hans trænerstab bestående af Szymon Kogut, Lars Fonnesbæk og Brian Jørgensen, har virkelig en stor talentmasse at arbejde videre med. Ved samlingens afslutning, var der da også rosende ord fra trænerteamet til alle bryderne for deres indsats og engagement på madrassen.

Sammenholdet og kammeratskabet blandt bryderne, er som ovenstående ligeledes helt i top, Pauserne mellem de enkelte træningspas, blev for de flestes vedkommende brugt til afslapning som opladning til næste pas. Afslapning er dog noget mange af bryderne kan blive bedre til, men også her er der fremgang.

Samlingens rammer og forplejning har været helt perfekte, så stor tak til Throtterne for et godt arrangement.

Peter Stæhr
AK Heros


af Else Kilgod - 14.02.2011