OL 2012 program og billetpriser i græsk-romersk brydning

Der er knap 17 måneder til at  OL i London starter.  Programmet for græsk-romersk og de øvrige sportsgrene er allerede lagt ud på den officielle hjemmeside.  Ifølge programmet  starter græsk-romersk den 5. august med vægtklasserne 55 og 74 kg, hvilket er meget interessant  set med danske briller.  Forhåbentlig bliver Danmark repræsenteret i flere vægtklasser.

Noget andet bemærkelsesværdigt er de tårnhøje billetpriser, som arrangørerne har tænkt sig at kræve for at overvære brydning. Billetterne er opdelt i 4 kategorier fra A-D og dagene er opdelt i 2 sessioner, de indledende kampe fra 13.00 og finaler fra 17.45. Priserne går fra  £ 20-65  for de indledende kampe og fra £ 20-95  for finalerne. Skal man have kategori A billetter for en hel dag, skal man hoste op med en  mindre formue(ca. 1500 kr.).

For yderligere info omkring OL se nedenstående link: her

Vi håber på et kanon OL med masser af dansk succes.

MVH
Amir Lavasani


af Else Kilgod - 19.02.2011