Træningssamling med talentspirer!

I denne uge blev der sendt invitationer ud til den første træningssamling for drengebrydere i alderen 12-15 år, som har lysten og talentet til at kæmpe for en plads på det nye ungdomslandshold.

Samlingen foregår i Aarhus i brydeklubben Thrott´s lokaler i dagene 11.-14. februar 2011.
Holdleder Lars Fonnesbek og landstræner Thor Hyllegaard står for de 4 dage, hvor drengene i lidt længere tid, end de plejer, skal opholde sig i et miljø, hvor der trænes og snakkes om brydning, skabes kontakter og udveksles erfaringer, samt gives inspiration til udvikling af talentet.

Der er 29 brydere udtaget og det skal blive spændende at se, hvad der kommer ud af den række af træningssamlinger, der er planlagt på nationalt plan. Forud for denne samling, har der været afholdt åbne, regionale samlinger, hvor landstræneren har haft mulighed for at spotte drengenes engagement og talent for brydning. Trænerne fra de respektive klubber har også deltaget, hvilket har været en stor fordel for bryderne og deres klubber. Trænerne er også velkomne på denne nationale samling, hvilket giver meget større mulighed for sammenhæng mellem klub- og samlingstræningen og drengene oplever opbakning til deres drømme om at blive en del af Danmarks kommende elite.

Det er planen, at den endelige udtagelse foregår i august 2011, så der er kun ganske få måneder til, at udnytte muligheden for at komme med. Danmarks Brydeforbund opfordrer alle inviterede til at deltage og ønsker alle god fornøjelse.


af Else Kilgod - 01.02.2011