World Cup Placeringer 2011

Resultater fra WORLD CUP 2011 i græsk-romersk brydning

Årets World Cup i græsk-romersk brydning blev afholdt i weekenden i Minsk, Hviderusland.

Første dag bød på meget spændende brydning, som resulterede i, at hhv. Rusland og Aserbajdsjan placerede sig i toppen af Gruppe A, mens Iran og Hviderusland toppede gruppe B.

Anden dagen var dedikeret til finalerne. Kampen om 3. og 4. pladsen stod mellem Hviderusland og Aserbajdsjan.  Med god fightervilje og en ekstatisk stemning leveret af hjemmepublikummet lykkedes det Hviderusland, måske lidt overraskende, at sikre sig 3. pladsen med en score på 4-3 over Aserbajdsjan.

Finalen bød på spændende brydning mellem Iran og Rusland. I 55 kg vandt den unge Iraner Hajipour over den forsvarende olympiske mester Mankiev. Sejren i 60 kg gik til Iraneren Omid Noroozi, mens det ligeledes bød på en sejr til Iran i 66 kg over den forsvarende Europa- og verdensmester Vachadze.

Den russiske bronzevinder fra VM 2010 Sharafetdinov slog Alizadeh i 74 kg og meget overraskende tog Rusland sejren i 84 og 96 kg. Da stillingen efter disse kampe var 3-3, blev kampen i 120 kg afgørende. Det blev en fantastisk brydekamp på trods af, at det var nogle tunge drenge. Her løb iraneren med sejren efter en flot aktion i 3. periode, og dermed forsvarede Iran sidste års World Cup titel.

Her er den samlede rangliste:

    1.     Iran
    2.     Rusland
    3.     Hviderusland
    4.     Aserbajdsjan
    5.     Tyrkiet
    6.     Kasakhstan
    7.     Armenien
    8.     Cuba
    9.     Korea
    10.  Bulgarien

For samtlige resultater se her

MVH
Amir Lavasani


af Else Kilgod - 21.02.2011