AK Heros tager på træningslejr i Polen

Træningslejr i Gizycko

Ak Heros har planlagt en stor træningslejr i byen Gizycko i det nordøstlige Polen. Træningslejren er af en uges varighed, med afrejse lørdag d. 25. juni og med hjemkomst søndag d. 3. juli. I alt deltager 47 brydere, trænere og ledere på træningslejren. Udover brydere fra Heros, deltager brydere fra CIK, Nakskov BK, og Hermod KBH, samt brydere fra to af Sveriges absolut bedste drenge/ungdomsklubber ”Spårvägens BK” og ”Huddinge BK.

Træningscentret, som skal danne rammen om træningslejren, ligger i nogle meget naturskønne omgivelser, med masser af skov ved bredden af en af Polens største søer. Der er derfor gode muligheder for alternativ styrketræning i kajak, cykling og løb i kuperet terræn.

Målet med træningslejren er blandt andet at styrke fællesskabet blandt drengene, give dem mulighed for at træne teknik og sparre med ikke kendte brydere, og sidst men ikke mindst, at give dem en på ”opleveren” med en masse hård alternativ træning.

Der er planlagt to træningspas om dagen, bestående af brydning, styrke, løb og kajak. Onsdag er ”hviledag” med kun et enkelt træningspas. Træningen ledes af Szymon Kogut og trænerne fra de to Svenske klubber.

Efter hjemkomsten fra Polen, går Herosbryderne på en velfortjent sommerferie, for at samle energi til den kommende sæson.

Peter Stæhr
AK Heros


af Else Kilgod - 08.06.2011