Ny klub under Danmarks Brydeforbund

Frederiksberg Motorik & Atlet Klub klar til start

Efter en del benarbejde er det lykkedes initiativtageren Peter Jensen AK Hermod København, at starte en ny klub under Danmarks Brydeforbund.

Frederiksberg Motorik & Atlet Klub er tilhørende Frederiksberg Kommune.

En klub der i første omgang tilbyder grundtræningen i brydning. balance, smidighed, hurtighed og styrke.

Klubben har tre hold, hvor de to af dem er fuldt booket.

Peter Jensen:
I starten skal der hverves medlemmer og ellers få alt papir arbejdet på plads.
Herefter er det planen, at vi skal have etableret en forælder/børne camp for de mindste brydere og motorikkere i Danmark.
Det er ligeledes planen inden for de næste 12 måneder at lave en motorikdag for alle Frederiksbergs unger, samt de brydeklubber som måtte ønske at deltage.
De unger der gerne vil videre efter motorikken og starte på brydning vil blive henvist til de andre brydeklubber i København, AK Hermod og CIK.
Jeg har flere aftaler med brydetrænere, der meget gerne vil komme en træningsaften i ny og næ og introducere brydningen til unger såvel som forældre, men den tager vi hen ad vejen.
En ting ad gangen
J

Der skal lyde en stor tak fra DB til Peter Jensen for dette fantastiske stykke arbejde. Et arbejde vi håber, vil være til inspiration for andre.

Kig ind på klubbens hjemmeside www.123hjemmeside.dk/frbmotorik og tag kontakt til Peter, hvis I har spørgsmål til forløbet.

 

Palle Nielsen
Formand DB


af Else Kilgod - 09.06.2011