Danmark stiller med fem mand til Spaniens Grand Prix

I morgen lørdag den 9. juli 2011 går det løs i Madrid

Turneringen er stærkt besat med godt 40 nationer, og turneringen bliver brugt af mange nationer som opvarmningsturnering og udtagelsesstævne til de forestående verdensmesterskaber i Istanbul der finder sted i midten af september.


Spændende bliver det at følge Mark O. Madsen, der for første gang i næsten et år skal i kamp ved et internationalt stævne, efter skulderoperation og genoptræning.

Der er for Mark, fokus på kamptræning, ikke på resultat, så Mark stiller til start i 84 kg - en klasse over den normale vægtklasse 74 kg klasse.

74 kg klassen tager Frederik Ekstrøm og Andy Nielsen sig af.


Første års seniorerne, Anders Ekstrøm og Fredrik Bjerrehuus stiller op i henholdsvis 60 og 66 kg, det skal blive spændende at se hvor de pt. står på den internationale scene.


Håkan Nyblom, skulle også have været til start men er skadet.


De danske brydere kæmper for VM billetter og det forventes at Danmark stiller til start med tre brydere ved VM. 
Håkan Nyblom og Mark O. Madsen er med deres erfaring og rutine så godt som er selvskrevet til VM, men det er stadig helt åbent hvem der skal have den sidste og tredje VM billet.


Der vil være sms service, med resultater fra stævnet – skulle du ikke være tilmeldt så skriv, DB tilmeld, og send den til 1277.


Palle Nielsen


af Palle Nielsen - 01.07.2011