KIF Brydeskole 2011

Brydegreb og strandsand, det hitter!

Brydeskolen 2011, 16 drenge og piger i alderen 8-12 satte fokus på brydning som idræt, i den første uge af skoleferien. Der blev øvet greb og kast, og leget lege i den helt store stil i 3 dage. Som noget nyt i år, var der strandbrydning på programmet, strandsand og brydning fik ekstra energi frem i drengene og pigerne. Til afslutning på 3. dagen, var der indlagt familie- og forældre besøg, samt uddeling af medalje for deltagelse.Mandag blev der startet op med at lære de første greb, der blev indøvet efter opvarmningen, hoftekast, ½ nelson og en flyvendemare var blot noget af de ting drengene og pigerne skulle lære som helt nye eller have finpudset som nybegyndere i KIF brydning.

Tirsdag blev der som noget nyt i år til brydning på stranden. Dette gjorde ikke drengene og pigernes arrangement mindre, tværtimod var det bare en forrygende dag, hvor der blev gået til den, til stor glæde for deltagerne, men også for de andre strand gæster.

Onsdag var der den afsluttende teknik træning, samt brydekampe på de store flotte brydemåtter. Flere nye drenge og piger udførte greb, som havde de gået til brydning før. Dagen blev afsluttet med talstærkt besøg af familie og forældre, hvor der blev fremvist brydegreb og brydekampe til stort bifald.

Der blev i dagende lagt vægt på sjov og alderssvarende træning samt selvforsvar, af så vel erfarne instruktører som nye med instruktører, Nicolaj Schrøder og Lærke Kirkegaard, hvilket var med til at sætte fokus på aldersgruppen 8 til 12 årige. Det er ikke kun fedt og sejt at gå til brydning, det er også sjov og leg. Bryderne fik som afslutning medalje for god arbejdsindsats og for deltagelsen, og der blev uddelt folder til sæson start i uge 33.

Næste gang vi møder KIF brydning i bylivet er til foreningsdag den 13. august og på biblioteket den 20. august, se mere på www.kifbrydning.dk, måske kan man igen se brydere på stranden over sommeren, Hvem ved? J

Mvh
Kif-brydning - bestyrelsen


af Else Kilgod - 02.07.2011