DIF kampagne om sammenhold

DIF lancerer i disse dage en stor kampagne, som sætter fokus på sammenholdet på ungdomshold med udøvere i alderen 13-17 år. Det handler om at have det sjovt med sine idrætskammerater – og ikke om at få hængt guldmedaljerne om halsen hver weekend.

Kampagnen kan ses her Kampagnen foregår på www.facebook.com/wenotme.dk, som er omdrejningspunkt for kampagnen. Her kan man tage en test, man kan deltage i konkurrencer, og man kan bestille og trænerfoldere kvit og frit.

Fakta ark han ses her

Vi håber meget, at du vil være katalysator for kampagnen i din klub ved at sørge for, at den bliver synlig over for alle de ungdomstrænere og unge aktive mellem 13 og 17 år, som du kender og er i kontakt med. Spred budskabet via facebook , snak om det, hent gerne kampagnepakker i forsendelsen i Idrættens Hus til at dele ud til ungdomshold.

Vi siger WE – not me, for det handler om fællesskabet.

Venlig hilsen
Helle Carlsen
Konsulent
Danmarks Idræts-Forbund
DIF Udvikling
E-mail: hca@dif.dk
Tlf. 43 26 20 51 - mobil 20 41 41 83
www.dif.dk


af Else Kilgod - 12.02.2012