Fuld fokus på Finland

Fuld fokus på Finland

Ovenpå weekendens OL kvalifikationsturnering blev det besluttet, at Anders Ekstrøm springer næste kvalifikationsturnering i Kina over. Anders følte sig lidt slidt ovenpå turneringen i Sofia, som bød på et mere besværligt vægttab end forventet. Anders, Szymon og Frank slipper dermed for en lang rejse til Kina med medfølgende omstilling til anden tidszone, kultur, kost mm.

Fokus er nu rettet mod OL kvalifikationsturneringen i Finland, hvortil der er afrejse torsdag d. 3 maj 2012 og konkurrence lørdag d. 5. maj 2012 for de danske deltagere Anders Ekstrøm i 60 kg og Fredrik Bjerrehuus i 66 kg. Bryderne skal bruge den sidste periode til at nå den absolutte topform, så de kan levere en toppræstation i Finland, hvor kravet for en OL kvalifikation er en plads i finalen.

Frank L
Eliteudvalget


af Else Kilgod - 22.04.2012