Håkan og Mark gjorde det!

Både Håkan Nyblom og Mark O. Madsen klar til OL i London til august 2012.

Begge klarede OL kvalen i Sofia Bulgarien lørdag.

Håkan stillede op i 55 kg klassen og mødte i sin første kamp Zeinalov EST, som blev besejret i 3 perioder 1-0, 0-1 og 2-0. I semifinalen vandt Håkan over Anders Rønningen NOR med cifrene 1-0 og 2-0. Dermed var OL billetten klar, men Håkan ville mere, så han vandt også finalen over BUL med 2-0 og 3-0. En flot førsteplads.

Mark kæmpede i 74 kg., var oversidder i første runden, I 2. runde besejrede Mar Bachko BLR med cifrene 1-0 og 2-0. I kvartfinalen mødte Mark Marchi AUT også med 1-0 og 2-0. Semifinalen over BUL blev vundet sikkert 2-0 og 3-0. Sådan, endnu en OL billet i hus. Senere tabte Mark finalen til GEO med 0-1 og 0-4. Men dette var også ligegyldigt, hvor det var OL kvalen, der var vigtigst. Sølv til Mark.

Anders Ekstrøm 60 kg. var også med i Bulgarien, men det glippede i denne omgang, da Anders kun fik 1 kamp, som han tabte til Leciu ROU i 3 perioder 1-0, 0-1 og 0-2. Anders får dog endnu en chance næste weekend i Kina.

Det har været en stor dag for Dansk Brydning, med hele 2 OL billetter indløst samme dag.

Danmarks Brydeforbund ønsker Håkan og Mark tillykke med OL deltagelsen!

Der kommer en lidt mere fyldig artikel, når delegationen er kommet hjem til DK.

Else Kilgod


af Else Kilgod - 21.04.2012