OL kvalifikation i Bulgarien

At være med til OL er den største sportslige oplevelse for en atlet og er en begivenhed som alle atleter kæmper hårdt for at opnå.  Dette gælder selvfølgelig også for vores danske brydere, selvom Mark O. Madsen og Håkan Nyblom allerede har oplevet at være med til OL.

OL kvalifikationsturneringen i brydning i Sofia, Bulgarien nærmer sig med raske skridt. Turneringen løber af stablen i den kommende weekend fra d. 20-22. april. Vores OL trup til Bulgarien består af Håkan Nyblom 55 kg (Herning BK), Anders Ekstrøm 60 kg (BK Thor) og Mark O. Madsen 74 kg (BK Thor). Forberedelserne i de sidste mange måneder har bestået af hhv. nationale og internationale træningssamlinger heraf 2 samlinger i Ukraine og de har i den forbindelse arbejdet benhårdt for at blive klar. Som landstræner Szymon Kogut udtaler:
Mark O. Madsen og Håkan Nyblom er i rigtig god form og kan med deres niveau blande sig i toppen, når alt går op i en højere enhed. Jeg er meget optimistisk omkring deres chancer for at kvalificere sig til det nærtforestående OL i London.

Torsdag d. 19. april rejser delegationen til Sofia i Bulgarien.  Fredag er der indvejning for alle 3 brydere og lørdag d. 21. april fra kl. 13 skal bryderne i aktion. Turneringen i Sofia er ikke den eneste chance for kvalifikation til OL, idet 3. og 4. fase af OL- kvalifikationen foregår i hhv. Kina og Finland.
Der vil løbende være opdateringer på Facebook og sms. Danmarks Brydeforbund arbejder desuden hårdt på, at LIVE transmittere alle danske kampe fra Sofia. Nærmere detaljere følger.

Brydedanmark ønsker vore brydere alt held og lykke i deres vej til OL i London 2012.

Amir Lavasani


af Amir Lavasani - 16.04.2012