OL kvalifikation i Sofia -dagen for indvejning

 
Armeetz Sportsarena

I dag var dagen for indvejning for Håkan Nyblom, Mark O. Madsen og Anders Ekstrøm efter strabadserne med at komme i vægt. Indvejningen klarede alle 3 brydere uden problemer.

I 55 kg møder Håkan Zeinalov fra Estland i den første kamp. Vinder han, møder Håkan i semifinalen Rønningen fra Norge eller Scherf, fra Tyskland.

Anders møder i den første runde Leciu, Romanien i 60 kg. Vinder han, møder han Rung, Tyskland eller Blitskyy, Ukraine i 1/8-finalen.

I 74 kg sidder Mark over i første runde men møder Bachko fra Hviderusland i 1/8-finlaen. Vinder han, møder Mark Tim, Polen eller Marchl fra Østrig i kvartfinalen.


Den super flotte sportsarena

Efter indvejningen var der tid til at få en kommentar fra landstræneren, som udtaler:

”Humøret hos bryderne er højt, trods anstrengelserne med at komme i vægt. Modstanderne som Mark, Håkan og Anders skal møde har de alle stiftet bekendtskab med ved træningssamlinger og diverse turneringer. Overordnet set, betragter jeg deres chancer for at levere en god solid præstation i morgen som gode


Lidt afslapning på måtten

Der er en god stemning blandt bryderne og de er klar til turneringen i morgen i Armeetz Sportsarena, som er flot, moderne og højteknologisk. I dag var der godt fyldt op med publikum, som håbefuldt havde taget plads på lægterne for at se nogle gode brydekampe.

Kampene starter i morgen kl. 13 dansk tid og som tidligere annonceret, vil der løbende komme opdateringer på SMS og Face book og som noget helt nyt, vil kampene blive livestreamet, så der er mulighed for at se kampene live hjemme i stuerne.

Brydedanmark ønsker bryderne held og lykke med kampene i morgen.

Amir Lavasani


af Else Kilgod - 20.04.2012