Støtteforeningen

Som annonceret ved DM i Frederikshavn, så går det trægt med opbakningen til brydeforbundets støtteforening. Vi har naturligvis læst aviser, "danskerne holder på pengene og sparer op som aldrig før". Det gælder sikkert også folk med forbindelse til brydesporten. Men uanset, så håber vi, at i vil være med til at støtte talenterne og eliten i dansk brydning og sprede budskabet til andre om at gøre det samme.
For et mindre månedligt beløb, kan du gøre en forskel. Der er ingen administrationsomkostninger, alle de penge der bliver indbetalt går ubeskåret til at fremme talent og elite.
Støtteforeningen er ikke helt død, men der er alligevel brug for en slags genopstandelse. Med dette påske bud, sætter vi en VIP billet inkl. overnatning (værdi ca. 2500), til SPORT 2012 i Herning, den første lørdag i januar 2013, på spil. Der trækkes lod den 1. december, blandt dem der er meldt ind og de der melder sig ind, inden den 4. juni, og har overholdt deres indbetaling frem til lodtrækningsdagen den 1. december.
Gå videre
HER og bliv medlem at Danmarks Brydeforbunds Støtteforening

På forhånd tak

Med venlig hilsen
Palle Nielsen, formand


af Palle Nielsen - 01.04.2012