Fredrik Bjerrehuus misser EM

Fredrik Bjerrehuus misser EM 2013 i Georgien

Efter at have døjet med skulderproblemer igennem længere tid, blev Fredrik Bjerrehuus i går undersøgt af Team Danmarks læge og konklusionen herpå var klar. En skade i skulderens ledbånd giver Fredrik en pause på minimum 6 uger, hvorfor han misser dette års EM i Tbilisi i Georgien.


Som Fredrik Bjerrehuus udtaler:

”Det er ufatteligt ærgerligt, at min skulderskade gør, at jeg misser EM. Jeg havde set utroligt meget frem til at deltage. Nu har jeg en ufrivillig pause, men vil komme stærkt tilbage efter 6 uger med genoptræning og almindelig brydetræning.”

Det danske hold, der drager af sted til EM, vil da bestå af Tobias Fonnesbek, som stiller op i sit første senior EM i 60 kg og Mark O. Madsen i 74 kg.

Mark og Tobias går nu ind i den afsluttende fase af forberedelserne inden de drager til Georgien onsdag den 20. marts 2013.

Amir Lavasani


af Else Kilgod - 07.03.2013