Nr. Aaby Brydeklub fejrede 30 års jubilæum

Nr. Aaby Brydeklub fejrede 30 års jubilæum søndag, den 7.4.2013 med en reception for klubbens brydere, nye samt gamle, venner og sponsorer. Mange var mødt frem heriblandt, byens borgmester, Steen Dahl Strøm og DB var repræsenteret ved formand Palle Nielsen og bestyrelsesmedlem Peter Rafn.
Stifteren Preben Weigant lever ikke mere, men blev mindet på dagen.
Der var tale af borgmesteren, som var stolt af at have en så aktiv brydeklub i byen. Ligeledes talte DB´s formand Palle Nielsen, som bl.a. sagde:

Nr. Aaby er en mindre klub, med stort hjerte og fællesskab. I samarbejde med DB har der været afholdt store skolebrydedage, stævner og mesterskaber gennem årene.
Klubben er et stort aktiv i sydjysk brydning, sammen med KIF, Alsia og Hercules.

I forbindelse med jubilæet var der arrangeret camp for brydere over 12 år. Et vellykket socialt tiltag med omkring 20 deltagere med henblik på fastholdelse.


Henrik Rasmussen og Peter Rafn

Henrik Rasmussen, medlem af klubben i 21 år, nu fungerende træner, fik til sin store overraskelse, DB’s bronzenål for sit store arbejde i klubben. Peter Rafn læste indstillingen fra klubben op og overbragte nålen. Der var stor applaus fra deltagerne og en ellers normalt veltalende Henrik blev næsten mundlam. Stort tillykke og anerkendelse til Henrik fra DB. Fra DB skal der ligeledes lyde en stor tak til alle brydere, trænere, ledere og forældre i Nr. Aaby Brydeklub for indsatsen for brydesporten.


På billedet ses bagerst: Bøge Christiansen, Johnny Merstrand, Steen Dahl Strøm og Palle Nielsen. Forrest: Peter Rafn og Nr. Aabys formand Kristin Knudsen

Bøge og Johnny har været med i klubben fra begyndelsen. Bøge er i dag træner og kasserer i klubben. Johnny er med i bestyrelsen, har fire børn, alle medlem af Nr. Aaby Brydeklub, sådan!

Palle Nielsen
Formand, Danmarks Brydeforbund


af Else Kilgod - 08.04.2013