Trænerkursus step 1 & 2 2013 afholdt i Odense

Trænerkursus step 1 & 2 afholdt i Odense

Der blev i den forgangne weekend afholdt trænerkursus i Odense med brydeklubben Hercules som vært. Selvom der ikke var lige så stor tilslutning, som ved sidste års kursus, så var der alligevel deltagelse af 16 trænerentusiaster fra følgende klubber: Kolding, FFI, CIK, BK Olympia, Herning BK, Rolf, Alsia, Nr. Aaby og Hercules.


Fællesfoto

Den overordnede undervisning i udviklingstrappen blev forestået af Ronny Persson, herunder teoretisk undervisning i opbygningen af et træningspas for brydere i forskellige aldersgrupper med særlig fokus på brydere i de mindste aldersgrupper samt praktisk undervisning.


Teori

Med udgangspunkt udviklingstrappen blev der lørdag, på madrassen, arbejdet med faldteknik samt bryderelaterede øvelser. Grundprincippet var her, at der initieres med det letteste, hvorefter der bygges ovenpå. Dette blev lørdag aften, efterfulgt af gruppearbejde, hvor der gruppevis skulle tilrettelægges et træningspas.

Søndag stod på flere øvelser og teknikker på madrassen i både græsk-romersk, fristil og parterre.


Praktik

På baggrund af et yderst givtigt og inspirerende kursus takkes Ronny Persson samt deltagerne fra de forskellige klubber. Det er forhåbningen, at deltagerne ved dette kursus vil følge op på med Step 3 og 4 senere på året.

Brydeklubben Hercules takkes tillige for et godt arrangement og god forplejning.

Glenn Juhl takkes for billedmateriale samt oplæg.

Amir Lavasani


af Amir Lavasani - 29.04.2013