Velkommen til DM senior i Randers

Årets højdepunkt for mange senior i Danmark er lige om hjørnet.

AK Frem er værter ved dette års DM i græsk-romersk brydning for senior lørdagden 13. april. 2013. Et mesterskab med indtil nu 37 tilmeldte og hvor også de bedste ungdom - og junior brydere, tager kampen op.

Med nogle af de klare favoritter ude, er der flere åbne vægtklasser. Men selvom BK Thor Nykøbing Falster må undvære ”sikre” kort som Mark O. Madsen og Niels Esbensen, så er klubben igen i år favorit til at blive sammenlagt bedste klub.
Herning BK må undvære deres landsholdsbryder Fredrik Bjerrehuus, som selvsagt ville have været forhåndsfavorit i sin vægtklasse.
Værtsklubben selv stiller talstærkt op med otte deltagere og sætter deres lid til deres landsholdsbryder og tidligere danske senior mester, Christian Roed i forhold til medaljer.

Mesterskabet finder sted i Skyline Arena, Fynsgade i Randers. Der er stævnestart kl. 10.00 og finaler kl. 14.30. Der er gratis entre. 
Mellem de indledende kampe og finalerne, kl. 13.00 – 14.30, er AK Frem værter for en reception i anledning af klubbens 70 års jubilæum. 

Bryderne bliver alle vejet dagen før i tidsrummet 19.30 – 21.00 i AK Frems klubhus, Nyvangsvej 148, 8920 Randers NV og skal stille op i den vægtklasse de er tilmeldt i. 

Fra international side, er der kommet regelændringer, som skal fremme aktiviteten i stående brydning. DB har valgt at bryde DM efter de nye regler.
DB er klar over at dette kan skabe forvirring, men vi er opsat på at bakke op, om de internationale initiativer, som skal sikre at brydning fortsat er på det olympiske program i 2020 og i al evighed.
DB’s olympic-kategori FILA dommer, Lütfü Atay, var dommer ved EM senior fornylig, hvor man afprøvede de nye regler. Lütfü, gennemgår reglerne, også i AK Frems klubhus, fredag aften den 12. april 2013 kl. 21:30.
Seancen henvender sig primært til brydere,
trænere, ledere og dommere, men andre interesserede er også velkomne.

Håber at se rigtig mange fra bryde Danmark i Randers på lørdag

Plakat

Generel info

Tilmeldinger

Seedninger

Palle Nielsen, Formand DB


af Palle Nielsen - 11.04.2013