Den danske delegation ankommet til BudapestDen danske delegation bestående af bryderne Tobias Fonnesbek og Mark O Madsen samt landstræner Szymon Kogut og assisterende landstræner Håkan Nyblom er i dag vel ankommet til Budapest. De er tjekket ind på Danubius Hotel Arena, som ligger klods op af den moderne og flotte hal, Papp László Budapest Sportarena, som også husede VM i 2005.

Bryderne har allerede overstået første træning, som gik rigtigt godt og humøret er højt blandt både brydere og trænere.Tobias Fonnesbek i 60 kg indvejes i morgen fredag og skal i kamp lørdag, mens Mark O. Madsen i 74 kg indvejes lørdag og skal på madrassen søndag.

Brydere og trænere akkompagneres af en del danskere, som vil sidde på lægterne og heppe vore danske brydere frem.

Amir Lavasani


af Amir Lavasani - 19.09.2013