Første ATK handlingsplan seminar blev afholdt i weekenden

Otte af de danske brydeklubber blev sat i stævne til et seminar om ATK Handlingsplaner i lørdags

Lørdag d. 28/11 mødtes de otte firstmover- og udviklingsklubber i Odense, til det første ATK Handlingsplan seminar. ATK teamet er veltilfreds med fremmødet, der talte 14 formænd, bestyrelsesmedlemmer eller trænere. Hertil er det særdeles tilfredsstillende at opleve alle de 8 inviterede klubber deltog, og sprang på opgaven med krum hals. De otte klubber var BK Thor, BK Thrott, BK Herning, AK Heros, FFI, KIF, AIR og Nakskov BK.

Klubberne kunne drage hjem fra seminaret, med en handlingsplan under armen, som de var kommet godt igang med. En eller sågar tre fremmødte repræsentanter fra een klub, kan i sagens natur ikke definere et værdigrundlag, eller en vision for en klub alene. Derfor får deltagerne til seminaret deres sag for, når de nu som "ambassadører" for handlingsplanarbejdet, får til opgave at komme hjem i klubben, og fortælle om hvad der er sket på seminaret. Heldigvis var flere af deltagerne på seminaret fortrøstningsfulde, og havde allerede inden dagsprogrammets afslutning, lagt en plan for hvordan de skulle komme godt videre med arbejdet.

(Benny Berthelsen, Udviklingskonsulent i Dansk Hockey Union, var tovholder på seminaret.)

Når klubberne har udfyldt deres handlingsplan sammen med repræsentanter fra deres klub, vil de blive tilbudt et klubbesøg af udviklingskonsulenten eller en repræsentant fra ATK teamet. Der bliver også afholdt endnu et ATK Handlingsplan seminar i foråret 2016 for alle de deltagende klubber.

Danmarks Brydeforbund søger 4 nye udviklingsklubber i 2016

Oplever du, at jeres brydeklub…

  • har store planer der ikke bliver gennemført?
  • nærmest er gået i stå?
  • ikke har nedskrevne visioner og mål?
  • har en bestyrelse og trænergruppe, der ikke trækker på samme hammel?
  • mangler køreplan for klubben og de frivillige?

Danmarks Brydeforbund søger nye udviklingsklubber til starten af 2016 - såfremt det kunne være interessant for din klub, så kontakt endelig ATK teamet for en uforpligtende samtale!

En handlingsplan er et glimrende værktøj for idrætsforeninger der har visionerne, men skal bruge en plan til hvordan de bliver realiseret. Læs mere om ATK Handlingsplaner


af Michael Yde - 28.11.2015