Mark O. vandt bronze i Golden Grand Prix finalen

På trods af at der er længe til Mark O. skal være i topform til OL i Rio, viste han stærke takter til Golden Grand Prix finalen i weekenden, da han besejrede 3 af verdens bedste brydere.

Mark O. fik 4 gode kampe til weekendens stævne, hvor han sammen med 12 andre brydere skulle kæmpe om guldet i 75KG vægtklassen.

Kvalifikationskampen

Mark startede med at slå russiske Chingiz Labazanov fra Rusland med 1-0. Labazanov er tidligere verdensmester i 71KG, og slog blandt andet Vlasov til de russiske mesterskaber i år. Endvidere blev Labazanov også nr.3 ved European Games i 75KG i år.

Kvartfinalen

Mark besejrede Andrew "Andy" Bisek fra USA med stensikre 5-0. Bisek er placeret nr. 3 ved VM de sidste 2 år, senest i Las Vegas i september, hvor Mark også besejrede Bisek i kvartfinalen, dog med 9-0.

(Medaljeoverrækkelsen til VM i Las Vegas i september. Mark O. Madsen til venstre og Andrew "Andy" Bisek yderst til højre.)

Semifinalen

Mark tabte en tæt kamp med 2-4 til Kim Hyeonwoo fra Korea. Koreaneren vandt verdensmesterskabet i 2013, hvor han besejrede Roman Vlasov i finalekampen.

Bronzekampen

Mark vandt bronzekampen i sikker stil, og fik dermed en flot bronzemedalje efter 4-0 sejren over Viktor Nemes fra Serbien. Nemes har haft et flot år i 2015, med en sølvmedalje til European Games, samt U23 EM Guld.

Golden Grand Prix

Team 2020 og landsholdet var i aktion i Finland i weekenden

Danmarks Brydeforbund havde udtaget følgende brydere til stævnet Arvo Haavisto:

59 kg Mikkel Lassen (1 vundet + 2 tabt) - Nr.5
66 kg Mikkel Wind (1 vundet + 1 tabt) - Upl

66 kg Tobias Fonnesbek (1 vundet + 1 tabt) - Upl
66 kg Anders Ekstrøm (1 vundet + 1 tabt) - Upl.
66 kg Fredrik Bjerrehuus (4 vundet + 1 tabt) - Nr.3
80 kg Rajbek Bisultanov (3 vundet + 1 tabt) - nr. 2

Samlet resultatliste for Arvo Haavisto Tournament (UWW): liga-db.de

Team2020_Finland

(Team 2020 igang med opvarmning til Arvo Haavisto i Finland)

Se eller gen-se Sportschef Thor Hyllegaards løbende dækning af de to stævner, på DB's officielle facebookside

Eliten i dansk brydning er i aktion i weekendenMark O. Madsen er til Golden Grand Prix finalen i Baku, og resten af landsholdet samt Team2020 er til Arvo Haavisto Tournament i Finland

Posted by Danish Wrestling Federation - Danmarks Brydeforbund on Friday, November 27, 2015