Sidste nyt fra Danmarks Brydeforbund

"Sidste nyt" er et tiltag, hvor der opsamles små nyheder og orienteres kort om tiltag fra ATK teamet og udvalgene i DB. "Sidste nyt" artikler udkommer ikke i faste intervaller - men efter behov.

DM Hold 2015

Så foreligger tilmeldingerne til dette års holdmesterskaber, som foregår i Nykøbing F. den 5. december 2015. Iflg. vort mesterskabsregulativ kan holdmesterskaber kun afholdes hvis der er mindst 3 tilmeldte hold – og dette er desværre ikke tilfældet I drengekategorien.

Da vi imidlertid har mulighed for efteranmeldelser indtil 19. november 2015, så lader vi stadig muligheden stå åben.
Vi håber nogle klubber måske har mod på at slå sig sammen om at danne et hold - det vil være ærgerligt hvis vi kun skal afholde ungdom/juniormesterskaberne.

Drengehold

Thrott
BK Thor

Ungdom/juniorhold
Thrott
BK Thor
Herning
FFI

Sidste tilmeldingsfrist for seminaret om ATK handleplaner

Der afholdes seminar for de otte klubber der udarbejder ATK handleplaner d. 28. november i Odense. Der er sidste tilmeldingsfrist d. 17. november. ATK teamet håber på et stort fremmøde.

Læs mere om ATK handlingsplan

Invitation

ATK Handlingsplan seminar

Fuldt hus til fællestræning i Thor Vejgård

Der var fuldt hus i Thor Vejgaards brydelokaler d. 5. november, da der var fællestræning med brydere fra FFI, Thrott, Finland og Thor V. Fællestræningen er et nyt initiativ fra BK Thrott, hvor Mikael Lindgren står for nogle åbne fællestræninger. Næste fællestræning er i BK Throtts lokaler d. 11. november.


af Michael Yde - 07.11.2015