Internationalt tilbageblik for de forgangne uger

Team 2020 i Tallinn og Utrecht
Stævnerapport, af Sportschef Thor Hyllegård:

Tallinn Open med 900 brydere til start i græsk-romersk stil:

Vi er langt om længe tilbage på hotellet, det har været en laaang dag. Vi startede som skrevet kl.10.30 og sidste kamp blev brydet kl. 22.35.
De første 2-3 timer var et stort kaos, hvor der ikke blev brydet mange kampe. De fik heldigvis bedre styr på det undervejs. Der har ikke været en eneste omgangsliste i dag, så længe leve liga-db.
Vi er generelt godt tilfredse med indsatsen fra de danske brydere i dag. Det var første gang for en del af vores brydere, at skulle bryde for det danske landshold - Det giver lidt ekstra nerver.
Vi synes, at de team2020 brydere vi har haft med i dag har taget et skridt yderligere op af stigen - MEN der skal tages mange flere!!

Resultater til Tallinn Open 2015 (2xguld. 2xsølv og 3xbronze):
47 kg Lucas G. Davidsen (2 tabt) - Upl.
53 kg Lucas H. Jensen (7 vundet + 1 tabt) - nr.2
59 kg Marcus Yderholm (8 vundet) - Nr.1
50 kg Nikolai Mohammadi (1 vundet + 2 tabt) - Upl
60 kg Mikkel Lassen (4 vundet + 1 tabt) - Nr. 2
60 kg Kasper Ravn (4 vundet + 1 tabt) - Nr. 3
66 kg Sharafmal Sediqi (2 tabt) - Upl
66 kg Oliver Krüger (1 vundet + 2 tabt) - Upl
66 kg Mikkel Wind (4 vundet + 1 tabt) - Nr. 3
74 kg Rajbek Bisultanov (4 vundet) - Nr. 1
96 kg Mathias Bak (3 vundet + 1 tabt) - Nr.3Efter en velfortjent hviledag, med lidt pool, spa og sauna på hotellet, var der træningssamlingen, hvor godt 100 brydere deltog.

Efter samlingen i Tallin fortsatte truppen videre til påsketurneringen i Utrecht.
Endnu en gang viste bryderne på team2020, at det går den rigtige vej.
Vi deltog med 9 brydere og fik følgende resultater: (3xGuld, 3xSølv og en 4. Plads):

Ungdom:
46 kg Nikolai Mohammadi nr.2
46 kg Lucas Davidsen – Upl
54 kg Lukas Høier Jensen - Nr.4

Junior:
60 kg Mikkel Lassen - Nr.2
66 kg Mikkel Wind - Nr.1
66 kg Sharafmal Sediqi - Nr.2
66 kg Oliver Krüger – Upl
84 kg Rajbek Bisultanov - Nr.1
96 kg Mathias Bak - Nr.1

Trænerteamet var nok en gang godt tilfreds med brydernes indsats og indstilling. Vi har haft en fantastisk tur med en rigtig god gruppe drenge, som fungerer godt både på og uden for madrassen. Vi ser nu frem imod næste samling, som ligger første weekend i maj her i DK, hvor vi måske får besøg af svenske klubber. Til sidst vil vi gerne takke for den store interesse der har været fra jer her på FB - Det er fedt at mærke den opbakning dette projekt har!Europæiske mesterskaber for U23
Ahmed Iskandarani måtte rejse hjem fra sit første EM, med blot en enkelt kamp i baggagen. Ahmed mødte en svensk bryder i sin første og eneste kamp i 75 kg vægtklassen. Ahmed har overstået en længere skadespause og er nu godt på vej tilbage. Formen fejlede heldigvis ikke noget, men timingen skal der arbejdes videre på.

Tobias og Mark fik kamptræning i Vehbi Emre i Tyrkiet
Tobias Fonnesbek – 59 kg vægtklassen – 41 indvejede brydere

Tobias sad over i første runde og mødte i 16. delfinalen Uskenbekov fra Kazakhstan. Her vandt Tobias 2-2. Tobias tabte desværre sin næste kamp i 8. delfinalen til Ucuncu fra Tyrkiet med 0-1. Det var de berømte små marginaler, der gjorde udslaget mellem nederlag og sejr.

Mark O. Madsen – 75 kg vægtklassen – 29 indvejede brydere
Mark kæmpede sin første kamp i 16. delfinalen mod Yauhen fra Hviderusland. Mark vandt denne kamp 9-0. Næste kamp var i 8. delfinalen mod Valimaki fra Finland. Her vandt Mark kampen med 8-0. Hernæst stod kampen mod Giorgi
fra Georgien i kvartfinalen, hvor Mark vandt 5-1. Så kom turen til semifinalen, hvor modstanderen hed Zurab og ligeledes kom fra Georgien. Her vandt Mark 3-1 og var således klar til finalekampen. Denne stod mod Kus fra Tyrkiet, der stillede op på hjemmebane. Mark tabte desværre den meget tætte kamp, som endte 1-1.
Tobias og i særdeleshed Mark fik hvad de kom efter. Landstræner Szymon Kogut udtaler, at bryderne har fået masser af gode kampe. Dette er en essentiel del i arbejdet med at prøve nye teknikker, samt at forfine de teknikker bryderne allerede mestrer.

Således er Tobias og Mark endnu et skridt nærmere verdensmesterskaberne i Las Vegas samt OL i Rio.af Else Kilgod - 10.04.2015