Uddelte Æresnåle i Roskilde

Ved DM Senior 2015 i Roskilde, uddelte Danmarks Brydeforbund nogle velfortjente æresnåle.Morten Reenberg, Bronzenål
Morten er far til en bryder, og har selv været træner i 5 år.
Desuden har han de sidste 3 år stået for skolebrydning, hvor han træner 1-2 skoler, som kommer hver uge i dagtimerne.Eva Andersen, Bronzenål
Evas søn startede til brydning, og selv om han stoppede, så fortsatte Eva med at komme i klubben.
Eva har været med i bestyrelsen en del år og er sekretær.
Hun står for forplejningen på Festivalen, som er en væsentlig indtægtskilde hos AIR Brydeklub.
Hver anden uge henter Eva endvidere børn fra Avnstrup Asyl Center, så de kan træne, og generelt er Eva en stor hjælp i klubben.

Martin Lorenzen, Bronzenål
Martin har i 1½ år været træner i klubben, men det er i kraft af hans 4 danske seniormesterskaber, han modtager Bronzenålen.
Desuden kan det nævnes, at Martin har vundet adskillige medaljer til både danske og nordiske mesterskaber i andre kategorier

Flemming Nielsen, Guldnål
Flemming har i over 25 år været medlem af bestyrelsen, med mange tillidsposter, således en årrække som formand og pt. er han kasserer. Endvidere har han også været træner og dommer.
Flemming har også været medlem af det tidligere ØAU og i Forbundets bestyrelse.
Flemming er en skattet IT mand, som i øjeblikket kæmper for at få så meget som muligt gemt/flyttet fra vor nuværende hjemmesiden og til den nye hjemmeside, som er i støbeskeen.
I 2009 til VM i Herning stod Flemming for alt teknisk IT udstyr, og han imponerede alle, for opstod der et problem, så fik Flemming hurtigt løst det (han var så forudseende at han havde flere PCére i beredskab). Således var der stor ros fra FILA.Danmarks Brydeforbund vil gerne sige tillykke til alle nålemodtagerne.

Else Kilgod


af Else Kilgod - 11.04.2015