Lokalt: Business Lolland Falster skaffer læreplads til Mikkel L

Mangler du en læreplads. Så dyrk sport! Det er budskabet fra Lolland-Falster, hvor de benytter sig af et effektivt netværk og skaffer dygtige sportsfolk til området.

Den dobbelte danske mester Mikkel Lassen træner til dagligt i BK Thor. Men her har Mikkel ikke altid trænet. Den 17-årige Mikkel kommer oprindeligt fra AK Heros hvor han startede til brydning for en del år siden.

I takt med at Mikkel har gjort sig fortjent til en plads blandt den danske elite, kom også et gensidigt ønske om at træne i BK Thor. Men Mikkel havde én fornuftig betingelse: Mikkel ville have en læreplads!

Daværende formand Søren Hyllegaard i BK Thor, var ikke sen om at kontakte Business Lolland Falster, der er et erhvervsnetværk der arbejder for etablering af virksomheder, tilflytning og turisme til Lolland Falster.

På blot en uge kunne Business Lolland Falster formidle kontakten til Rask EL i Maribo, der hurtigt meldte sig på banen som en mulig læreplads for en ung eliteidrætsudøver. 

Det her med at man har nogle fælles satsninger [...] i det her tilfælde en elitesatsning det gør, at man skaber en fælles samlingskraft i vores område, det betyder også at når vi står sammen kan vi lykkes med nogle gode ting. Det skaber selvværd, det skaber en forståelse af et område og en god branding. 

-Mikkel Wesselhoff, Direktør Business Lolland Falster

BK Thor oplyser at denne solstrålehistorie ikke er en enlig svale, da Business Lolland Falster tidligere har været behjælpelig med at skaffe lærepladser til brydeklubbens udøvere ca. 10 gange i alt.

Mikkel L

Se indslaget på TV Østs hjemmeside her.


af Michael Yde - 15.07.2015