Lokalt: 90 års jubilæum i Heros

Omkring 150 personer kiggede forbi for at fejre Heros' 90 års jubilæum, som bl.a. bød på Pølsevogn og fri bar.
Ved arrangementet blev der bl.a. overdraget en medaljesamling fra "Henrik Hansen" (som tog bronze ved OL i London i 1948). Denne skal fremvises ved en lokal OL-udstilling til august på industrimuseet. Blandt talerne ved jubilæumsfesten var Heros' gamle høvding James Jørgensen på snart 94 år.

Derudover bød arrangementet på også på et par opvisningskampe (med hjælp fra Roskilde brydeklub) og der blev uddelt 4 hædersnåle i bronze til hhv. Mikkel Lassen, Karsten Jensen, Szymon Kogut og Kenn-Ulrik Brix Sørensen.

En stor tak fra Heros til alle som havde tid og lyst til at deltage ved arrangementet.

(Optagelse af overdragelsen af Henrik Hansens medaljesamling)

(Fra venstre: Allan Nielsen, Szymon Kogut og Karsten Jensen.)

(Heros' jubilæumsfest var velbesøgt.)


af Michael Ingel, Heros Brydeklub - 06.04.2016