Tobias og Anders jagter OL-billetter i Zrenjanin

I morges drog brydere fra det danske landshold afsted til det første OL-kvalifikationsstævne

Landsholdsbryderne Anders Ekstrøm og Tobias Fonnesbek har i disse dage øjnene rettet mod en finaleplads i det europæiske OL kvalifikationsstævne. De brydere der kommer i finalen, bliver nemlig kvalificeret til at deltage til OL.

Tobias stiller op i 59 kg vægtklassen, og Anders stiller op i 66 kg. Dette er den samme vægtklasse som Fredrik Bjerrehuus, der prøver lykken fredag d. 22. april ved nummer to OL-kvalifikationsstævne i Mongoliet.

Vores to brydere ledsages af Håkan Nyblom og Mikael Lindgren.

Pressedækning forud for turen til Serbien 

Jyllands Posten interviewede Tobias om chancerne for at tage en OL-billet: 

"En dårlig optakt skal ende med kolbøtter i luften" - Jyllands Posten 12.04.16

Landstræner Szymon Kogut interviewes til Ritzau om OL-kvalifikationen:

"Landstræner håber på en OL-billet mere i brydning" - MSN Sport 12.04.16

Videostreaming og resultatformidling

United World Wrestlings hjemmeside kan der per sædvane ses både live videostreaming og løbende resultatformidling. Anders og Tobias skal begge bryde på fredag d. 15. april fra kl. 09:30. Der er finalekampe fra kl. 18:30.


af Michael Yde - 13.04.2016