Kamp om Seniormesterskabet i alle vægtklasser

Årets danske mesterskab for seniorer har det højeste deltagerantal i nyere tid!

Der tages revanche for sidste års lave deltagerantal til dette års DM. Antallet af tilmeldte brydere viser, at vi er gået hen og har fået det højeste deltagerantal i nyere tid. Det er glædeligt at se, at der bliver kamp om mesterskabet i alle vægtklasser.

Den eftertragtede DIF medalje er atter i høj kurs, og det meste af den danske elite stiller op til kamp! Der bliver mulighed for at se landsholdsbryderne Mark O. Madsen, Frederik Bjerrehuus, Anders Ekstrøm, Tobias Fonnesbek og Rajbek Bisultanov i aktion.

"Mark O. Madsen tester OL-kampformen" - BK Thor 19.05.16

Flere fra ungdomslandsholdet tager kampen op med seniorerne. Blandt andet det lokale håb Mathias Bak. Værtsklubben stiller derudover med et slagkraftigt hold med flere tidligere landsholdsbrydere.

"Traditionsrig brydeklub fylder 100 år" TV2 Nord 12.05.16

Kom og se de danske mesterskaber for seniorer

Thor Vejgaard er vært for årets DM senior. Årets danske mesterskaber er i gode hænder i den traditionsrige klub, der har rundet 100 år i år og stadig er godt kørende.

Mesterskabet finder sted i morgen lørdag d. 21. maj med start kl 10.00 i Nordkraft i Aalborg.

Deltagerlisten er blevet opdateret dags dato og kan ses her

Kåring af årets bryder 2015

I forbindelse med mesterskabet kåres "Årets Bryder 2015". Præmien overrækkes af sportschef Thor Hyllegaard. Sammen med æren honoreres vinderen med 5000 kroner.

Danmarks Brydeforbund og Thor Vejgaard ser frem til dagen og håber, at mange vil finde vej og bakke op om arrangementet.

Forud for dette års DM, er der foretaget nogle ændringer i mesterskabsregulativet, således vi sikrer os bedst muligt at det bliver et godt mesterskab.

Bemærk disse tre ændringer til dette års DM senior

Der er ikke længere bindende tilmelding til een bestemt vægtklasse - efter tilmeldingsfristens udløb kan vægtklasser slås sammen ved lavt deltagerantal.

Der er foretages ikke længere seedning

Der er indvejning på stævnedagen - Indvejning er nu ens for alle kategorier, og den skal være afsluttet 1,5 time før stævnestart. Dvs. at der er indvejning på stævnedagen kl. 09.00 - 09.30.

Det nye mesterskabsregulativ kan læses her

Infoskemaet til dette års DM her

DM senior 2016 på Liga-db.de

Læs også: "Højt deltagerantal til DM Senior" 

 


af Palle Nielsen - 20.05.2016