66 dage til det Nationale Kraftcenter åbner

Mandag d. 27. juni er der 66 dage til Danmarks Brydeforbunds Nationale Kraftcenter åbner på Nykøbing Falster

Tiden nærmer sig d. 1. september og i skrivende stund er der travlhed med at få fremskaffet møbler og indrettet lokalerne i det tilstødende hus, således at alt står snor lige til den officielle åbning af NKC.

Der er forhandlinger i gang med kommunen om en opgradering og udvidelse af vore sengepladser, så vi også får mulighed for at imødekomme al den ekstra interesse der PT har været for både sparringsuger og weekender fra ind- og udland. Vi mener selv at det giver mening at kunne tilbyde alle danske som udenlandske klubber sengepladser i klubben, så alle kan bo, spise og træne i samme bygning. Den forhåndsinteresse der endtil videre har været, vil forhåbentlig kun give os muligheder for at give vore danske brydere en ekstra dimension i deres fortsatte udvikling i at nå verdenstoppen.

I sidste uge blev flere af vore nye sponsorerede vægttræningsmaskiner sat på plads i træningsrummet, og de er nu fuldt funktionsdygtige.

Der har den sidste månedstid været livlig mødeaktivitet i mentorgruppen, og der er nu lagt strategier for hvordan og hvilke muligheder man har for at kunne hjælpe den enkelte bryder på bedst mulig måde.

Værtsfamilierne er på plads for de brydere der PT har meldt deres ankomst og møder er afholdt med brydernes forældre.

Vi glæder os og ser med forventning frem til åbningen af NKC d. 1. september.

Landskamp for ungdoms og juniorbrydere på fredag

I skrivende stund har BK Thor besøg af både ungdom og junior brydere fra USA, Norge og Sverige. Flere af bryderene har udtrykt interesse i de muligheder der tilbydes i Nykøbing Falster af både faglig og sportslig karakter.  Der vil i løbet af denne uge blive holdt samtaler med flere af disse bryderes forældre, som har valgt at komme til Falster for at høre nærmere omkring NKC.


af Peter Jensen, BK Thor - Værtsklubben for det Nationale Kraftcenter - 27.06.2016