Richard Estrella har modtaget DBs æresnål

I forbindelse med "landskampen" i fredags, modtog den amerikanske træner Richard Estrella Danmarks Brydeforbunds æresnål

Det var ikke til at se, at der var knyttet stærke venskaber mellem de danske brydetalenter og deres amerikanske gæster, da de i anledning af besøg fra USA, udkæmpede landskamp mellem Danmark og USA. Intensiteten og en brændende vilje til sejr lyste ud af øjnene på de unge brydere fra begge sider af Atlanten. Det er netop den intensitet og ærekære tilgang til verdens hårdeste sport, som i følge den amerikanske træner Richard Estrella, er den personlige fællesnævner mellem Danmark og USA.

Richard Estrella har i flere år været en god ven af dansk brydning og har haft stor betydning for Mark O. Madsens udvikling de seneste år.

Med flere års erfaring som træner, og som soldat i det amerikanske luftvåben, samt en opvækst i en søskendeflok på 11 i Arizonas golde ørkensand, hvor livet kunne være en kniv man kunne lade sig skære af eller vælge at skære med, har Richard Estrella ikke blot udkæmpet kampe på mange niveauer, og har udviklet en menneskelig forståelse og indsigt, der gør ham til en motiverende og efterspurgt oplægsholder, som brydere, sponsorer og medlemmer af DB´s bestyrelse fik en forsmag på, da Richard Estrella holdt et fascinerende og inspirerende oplæg om hans egen tilgang til de udfordringer vi alle møder her i livet.

Danmarks Brydeforbund ønsker at takke Richard Estrella og det var derfor en ære for formand Palle Nielsen og sportschef Thor Hyllegaard at overrække forbundets æresnål som tak for et langt og givtigt venskab og samarbejde.

Se eller gen-se "landskampen" mellem USA og Danmark

Værtsklubben BK Thor optagede landskampen og sendte den live via Facebook. Nedenfor kan i se eller gen-se kampene. Første kamp starter ca. efter 27 minutter.  

Billeder

Fotograf Kaukro har taget disse billeder af bryderne i fredags.

Har du flere billeder fra dagen? Indsæt da linket til billederne i kommentarfeltet nedenfor..


af Rami Zouzou - 03.07.2016