Mark fandt den bedste udgave af sig selv

Igår skrev Mark O. Madsen sig ind i historiebøgerne. Første danske bryder der har været til de olympiske lege 3 gange, og første danske medalje siden Henrik Hansen i 1948 

OL er hver dag - ikke bare hvert fjerde år. Mark O. Madsen gjorde dagen den 14. aug 2016 til en historisk en af slagsen. Først tog vi Iran, så tog vi Serbien, så tog vi Ungarn. Desværre blev Rusland for stor en mundfuld. OL SØLV! Fuldstændig fantastisk ! Mark indfriede forventning fra TD og DIF. Men ikke mindst indfriede han sin egen forventning om at finde den bedste version af sig selv frem på dagen. Dette i samarbejde med træner teamet, TD fys, Kim Larsen mf. Rejsen dertil har været utrolig og hele følelsesregistret er blevet prøvet af. Nu står vi så her dagen efter med meget korte negle, samt et kæmpe smil på læben.

Der har indfundet sig en ro i kroppen igen. Fra undertegnede og på Danmarks Brydeforbunds vegne, kæmpe tillykke til Mark O. Madsen. Kæmpe tillykke til alle omkring ham. Stor taknemmelighed overfor det danske team. Sportschef Thor Hyllegaard , Landstræner Szymon Kogut og Håkan Nyblom. Sparringspartner Rajbek Bisultanov. Til Team Danmarks fysioterapeut Kim Larsen - fremragende arbejde!

(Mark O. Madsen og den nyeste medalje i den store samling. Foto: Privat)

Der skal også lyde lykønskninger til Marks familie. Til BK Thor N som har været Marks base på det meste af rejsen. Tak til forhenværende direktør i Team Danmark Michael Andersen, samt begge vores forhenværende TD konsulenter Martin Elleberg og Lars Green for jeres tro på Mark og Danmarks Brydeforbund - også når bølgerne gik højt!

Tak for det nuværende fantastiske samarbejde med Team Danmark, til direktør Lone Hansen og konsulent Jesper Starcke. Stor tak til Danmarks Idrætsforbund og hele OL staben derfra. 

Det er ubeskriveligt så dejligt det er at stå op i dag, at nyde opmærksomheden og så ellers komme i hallen igen og se brydning naturligvis💪🏻😊. Senere hepper vi videre på de andre danske atleter, for at få mere metal med hjem i lasten. 

(Sådan blev der jublet i Marks barndomsklub, da Mark avancerede til OL-finalen. Video: Danmark til OL)


af Palle Nielsen - 15.08.2016