DIF forbundsanalyse danner grundlag for de strategiske spor

Som lovet er her lidt læsestof, som i kan kigge på forud for det nationale klubudviklingsnetværk, der samles den kommende weekend

Det nationale klubudviklingsnetværk mødes på lørdag d. 28. januar 2017 fra kl.10.00. Hvis i vil møde velforberedte op, så kan i med fordel læse vores forbundsanalyse, som DIF har udarbejdet. Den ligger her.

Den har dannet grundlag for arbejdsprocessen med at udvælge de strategiske spor, som skal danne grundlag for vores fremtidige økonomi og udvikling i perioden 2018-2021. 

De to strategiske spor som vi er kommet frem til, som vi forventer at DIF's bestyrelse godkender her i januar måned, kan læses her.

Nu gælder det så arbejdet med, at finde frem til de indsatsområder som skal understøtte de strategiske spor. Det er meget enkelt på talent og elite området, da vores Team Danmark masterplan er rammen og kursen for dette. 

Men hvad rekruttering angår, skal vi finde frem til de indsatser som vi tror giver mest brydning for pengene.

Jeg ser frem til mødet på lørdag, hvor vi sammen skal tage fat om medlemstilbagegangen i dansk brydning. Og jeg ser frem til jeres forslag, til hvordan vi vender tilbagegang til fremgang.

Hvor mange medlemmer synes du, at vil skal være i udgangen af 2021?


af Palle Nielsen - 25.01.2017