Eliteudvalget: Fremtiden ser lys ud

Trods Team 2020 har optaget 15 brydere fra Udviklingstruppen på prøve, så kan Udviklingstruppen alligevel stille hele 30 brydere til træningssamlingen denne weekend

Glæden var vakt på landstrænernes kontor forud for weekenden. De kunne nemlig konstatere, at trods Team2020 har optaget 15 ”nye” brydere på prøve til Team2020, således man skulle tro at Udviklingstruppen blev "tømt" for brydere, så formår udviklingstruppen alligevel at tiltrække hele 30 brydere selv samme weekend!

Det er intet mindre end stærkt imponerende, at dansk brydning kan afholde to samlinger i samme weekend, hvor der henholdsvis er udtaget 25 brydere til Team2020 samlingen, og udviklingstruppen samtidigt mønstrer et flot fremmøde på hele 30 brydere. Således er der tale om i alt 55 brydere fra 11 danske brydeklubber, der alle som minimum har opnået Danmarks Brydeforbunds teknikmærke i sølv. Det er tegn på at niveauet i dansk brydning er hævet samt, at der er både lyst og potentiale til at tage nye skridt i brydedanmark. Det er svært at måle og veje effekten af ATK og teknikmærkerne, men det vi ser netop nu, er udsprunget af en mere individuel, målrettet og struktureret træning.

Små ændringer i Udviklingstruppens samlinger

Den dygtige fristilstræner Anne Christensen deltager også på de kommende træningssamlinger, hvor vi håber at se en tilgang af pigebrydere. Allerede i denne weekend deltager der seks pigebrydere fra fire forskellige klubber. Desuden har vi været nødsaget til at skifte værtsklub for samlingen i februar. 

Udviklingstruppen mødes følg. weekender i 1. halvår 2017:

27.-29. januar i Frederiksværk

17.-19. februar i Odense (Bemærk lokationen er ændret)

12.-14. maj i Odense


af Eliteudvalget i Danmarks Brydeforbund - 27.01.2017