Husk UWW startlicensen

Det er atter tid til at fornye eller erhverve sin UWW-licens

Det betyder at alle ungdom-, junior- og seniorbrydere, der planlægger at deltage til internationale UWW stævner i foråret (f.eks. Aarhus Open og Thor Masters) skal have indløst licens i god tid forud for stævnet. Det er ligesom sidste år ikke muligt at købe UWW-licens ved indvejningen til stævner. Det er ligeledes heller ikke muligt at købe en 1-dags licens, som tidligere.

I bedes kontakte os Thor Hyllegaard hos Danmarks Brydeforbund via e-mail, såfremt i ønsker at jeres brydere skal have en UWW-licens. Deadline er fredag d. 13. januar!

Ved bestilling skal i vedhæfte de nedenstående ting, og sende dem til Sportschef Thor Hyllegaard.
- Kopi af pas (jpg-fil)
- pasfoto (jpg-fil)
- Bopælsadresse

Priserne i 2017 er 50 CHF for ungdom og 100 CHF for junior & senior.

Bemærk, at Danmarks Brydeforbund dækker udgiften for de seniorbrydere, som er en del af den danske bruttotrup, samt for de brydere der er optaget på Team2020 lige nu! Se listen her. Dvs. at dem som er på "prøve" eller kommer på "prøve" selv skal dække udgiften til deres UWW-licens i 2017. 

Henvendelser herom skal rettes til Sportschef Thor Hyllegaard, på 20 46 67 40 eller th@brydning.dk.


af Danmarks Brydeforbund - 04.01.2017