VERDENS BEDSTE BRYDERE KOMMER TIL AARHUS OPEN

Udenfor er det gråt og kedeligt – heldigvis er der snart noget at glæde sig til. Om ganske få uger, d. 11. februar, skal pulsen op og stemningen i vejret, når Aarhus Open for intet mindre end 16. gang løber af stablen i Åbyhallen

14 nationer er allerede tilmeldt, mens flere er på vej. Og selvom tilmeldingerne endnu ikke er på plads forventer arrangørerne ny deltagerrekord.

I denne uge har verdens bedste juniorbrydenation, Georgien, meldt sin ankomst med 8 juniorlandsholdsbrydere. Både i 2015 og 2016 vandt de georgiske juniorer hele 4 VM titler og var dermed suveræne i holdkonkurrencen. Nu får de danske brydere, og alle øvrige Aarhus Open deltagere, altså chancen for at teste talentet mod verdens bedste.

(Foto: BK Thrott)

Herudover kommer vi til at se brydere fra Norge, Sverige, Tyskland, Litauen, Estland, Israel, Finland, Schweiz, Portugal, Tjekkiet, Hviderusland og Frankrig – der sidste år løb med titlen som bedste klub.

Som noget nyt vil stævnet være åbent for J23 og desuden vil stævnet i år blive gennemført på én enkelt dag. Men som altid kan I se frem til brydning i rigtig høj klasse.

Indvejning vil foregå fredag den 10. februar i Åbyhallen fra 18-20.00. Og når stævnet slutter lørdag, vil der efterfølgende blive afholdt international træningslejr fra 12.-17. februar.

Vel mødt til en weekend i brydningens tegn!


af BK Thrott - Cecilie Hedegaard Bak - 15.01.2017