Thor Hyllegaard vinder talentpris til Sport 2016

Vores sportschef Thor Hyllegaard vinder Team Danmark & Dansk Supermarkeds Talentpris 2016 

Team Danmark og Dansk Supermarked uddeler hvert år en pris, til en person eller forening, der har gjort en særlig indsats for talentudviklingen i dansk elitesport.

Thor Hyllegaard har vundet prisen grundet sit store arbejde som sportschef for brydeforbundet, sit virke som daglig leder på det nationale kraftcenter samt for den store indsats han leverer i klubben BK Thor.

”Thor Hyllegaard Pedersen er en fantastisk drivkraft for brydesporten i Danmark. Han har et stort hjerte for talentarbejdet, og det er fantastisk at høre, hvordan både de rutinerede og talenterne kan trække på hans viden og engagement for sporten. Jeg ved, hvor meget dansk brydning og ikke mindst Thor Hyllegaard arbejdede på at skabe de bedste forudsætninger for at Mark O. Madsen kunne vinde en OL-medalje, og jeg håber, at prisen kan inspirere ikke bare Thor, men alle i dansk brydning til at forsætte det gode talentarbejde,” siger Frank Jensen, formand for Team Danmark.

Reception for Thor

Brydeklubben Thor afholder en reception for Thor Hyllegaard. Det foregår søndag d. 8. januar kl. 16:00, i klubbens lokaler på Industrivej på Nykøbing Falster. 

(Se Thors takketale på DR.dk/sporten. Sendt på DR1 - Sport 2016)

Thor er blevet indstillet af Danmarks Brydeforbund, og prismodtageren er blevet valgt af sportscheferne i de specialforbund der er støttet af Team Danmark. 

Læs mere:

"Thor Hyllegaard vandt..." Teamdanmark.dk - 07-01-17

"Brydetræner vinder talentprisen" DR Sporten - 07-01-17

"THOR HYLLEGAARD PEDERSENS..." Teamdanmark.dk - 04-01-17


af Danmarks Brydeforbund - 08.01.2017