Nye vægtklasser for seniorbrydere

Fra 2018 er der tilføjet to nye vægtklasser for seniorbryderne

Som bebudet tilbage i juli måned, så indføres der to nye vægtklasser i seniorprogrammet, således vi går fra 8 til 10 seniorvægtklasser. Herudover er vægtklasserne "harmoniseret" mellem junior- og seniorkategorien. Det er dog ikke kun junior- og seniorvægtklasserne der er berørte. Så åben linket nedenfor, og se hvilke vægtklasser er berørt.

Se de nye vægtklasser her.

Vægtklasser og danske mesterskaber for seniorer

Officialudvalget har vedtaget, at de nye vægtklasser træder i kraft i Danmark pr. 1. januar 2018. Dog er der grundet det forventede deltagerantal, besluttet at DM for seniors vedkommende, kun skal afvikles med de olympiske vægtklasser.

Læs også: 

"Store ændringer til Ungdoms EM i Sarajevo" Brydning.dk - 21.07.2017


af Danmarks Brydeforbund - 21.10.2017