Nyt pointtavlesystem til brydeklubberne

Officialsudvalget arbejder på nyt pointtavlesystem til brydeklubberne

Vores topdommer Thomas Nielsen har gennem efteråret arbejdet på en nem løsning til de danske brydeklubber, så de i fremtiden kan have pointtavler ved de danske stævner.

Det nye system vil kunne betjenes fra enhver PC hvor softwaren er installeret, og pointtavlen vises på et tilkoblet TV eller projektor. Der er således tale om en løsning hvor enhver klub kan anvende egne computere og skærme.

Forbundets pointtavler der har været udlånt flittigt gennem årenes løb, er nu skrottet. De efterhånden aldrende pointtavler, har medført store udgifter til reparationer og kørsel. Pointtavlerne er atter gået i stykker, og nu det nye system er på trapperne, samt de uforholdsmæssige store omkostninger ved reparation, har medført at forbundet har valgt at skrotte dem.


af Danmarks Brydeforbund - 15.10.2017