Fortæl DR sporten gode historier fra det danske brydelandskab

DR Sporten efterspørger hjælp til at fortælle den gode historie. Lad os vise os fra den hjælpsomme side

Torsdag den 30. november deltog jeg i et møde med DR Sporten, som havde inviteret ansatte i DIF-idrætten til informationsmøde i DR Byen. På dagsordenen var blandt andet:

*Hvad betyder DR´s nye strategi for sportsområdet?

*Hvad kommer det til at betyde for sportsdækningen, når DR Sporten flytter til Aarhus og for DIF-idrættens adgang til journalisterne?

*Hvordan kan DIF-idrætten og DR samarbejde om den gode og stærke sportsdækning?

Vi var omkring 35 deltagere, der deltog i debatten med underdirektør, Anders Kern Boje, og sportschef, Søren Vestergaard.

Søren Vestergaard sagde bl.a.:

”En god historie er ikke nødvendigvis et resultat. Alle gemmer på gode historier omkring samfundet, integration, sundhed, socialt udsatte, miljø mv. Det er dem sjældent får fra jer, men som vi er meget interesseret i. For vi kan ikke dække en begivenhed, hvis vi ikke kender historien”.

En udmelding, der naturligvis vagte glæde blandt deltagerne, og DIF opfordrede i forlængelse heraf alle forbund til at tage i mod DR Sportens udstrakte hånd.

Kontakt mig derfor meget gerne, hvis I har spørgsmål eller gode historier, som skal fortælles. På den måde er der større chance for at få eksponeret vores sport og vores udøveres bedrifter.

Rami Zouzou

Udviklingskonsulent


af Rami Zouzou - 11.12.2017