Sommerferien er slut og en ny sæson venter

Kære brydedanmark

Sommerferien er, for manges vedkommende, slut og en ny og spændende sæson står for døren, hvor vi sammen skal arbejde for at gøre brydesportens vidunderlige egenskaber for krop og sjæl endnu mere kendt i det ganske, danske land.

For at understøtte klubberne i dette arbejde, lægger vi ud med nationalt klubudviklingsnetværk den 27. august ligesom der i regi af vores organisering i Kontoret for udvikling og fællesskab er lederkursus den 8. oktober, på hhv Sjælland og Jylland. Jeg underviser på Sjælland sammen med en konsulent fra Hockey 👍

Der er mange andre spændende tiltag i støbeskeen, som i vil blive orienteret om snarest. Skal vi ikke kalde det overraskelser?! 🎁

Jeg påbegynder mine klubbesøg tirsdag den 22. august, hvor jeg glæder mig til at besøge Horsens. Derudover skal jeg også forbi AK Dan. Tøv endelig ikke med at sige til, hvis i kunne tænke jer et besøg. Jeg elsker at besøge klubber, og der sker simpelthen så meget på idrætsfronten, som klubberne kan drage fordel af. Det vil jeg gerne dele med jer!

Så med troen på at i alle har haft en god sommer, glæder jeg mig til den kommende tids spændende processer omkring implementeringen af de strategiske spor.

Vi ses!


af Udviklingskonsulent Rami Zouzou - 12.08.2017