Brydekursus for idrætslærerne i Kolding Kommune

KIF Brydning har med succes gennem en årrække været er en del af Kolding Kommunes idrætsskole- koncept. Samarbejde betyder, at elever på 7 skoler har mulighed for at vælge brydning som valgfag. Faget afvikles i brydeklubben med klubbens egne instruktører som undervisere.

Ambitionen er nu at klæde idrætslærere i Kolding Kommune på til selv at varetage brydeundervisningen på skolerne for at sprede og forankre træningsprincipperne endnu mere blandt kommunens elever.

I samarbejde mellem KIF, Kolding Kommune samt udviklingskonsulent Rami Panduro Zouzou, arrangeres der derfor brydekursus for idrætslærere i Kolding Kommune, hvor Frank Zielcke fra BK Odin, der i sin egenskab af lærer selv bruger brydning i sin undervisning, vil varetage den praktiske del. Rami Panduro Zouzou vil tage sig af den teoretiske del med udgangspunkt i DIF´s 1-2 trænerkursus.  

”Det bliver fantastisk at få mulighed for at lave en brydefokuseret dag for idrætslærere i forhold til at brede kendskabet til brydesporten ud. Det ligger helt i tråd med vores strategiske arbejde” - Rami Zouzou

Dato: Onsdag d. 20. september 2017

Tidspunkt: kl. 10.00 – 15.00

Sted: Bramdrup skole, Møllegårdsvej 10-12, 6000 Kolding (Den store gymnastiksal)

(Foto er lånt af KIF Brydning)

Læs også

"Brydning i skolen - Sæt kamplege og brydning på skoleskemaet" Brydning.dk


af Danmarks Brydeforbund - 04.09.2017