Danmarks Brydeforbund indgår samarbejde med Klubmodul

Vil du gerne bruge mere tid på brydning og mindre tid på det administrative?

Alle de danske brydeklubber bliver i denne sæson tilbudt et gratis medlemsskab af Klubmodul. Klubmodul har talrige funktioner, som brydeklubberne kan vælge frit i mellem. Klubmodul kan bl.a. styrke brydeklubbernes mulighed for at styre klubkontingentindbetalinger via dankort - uden det koster ikke brydeklubben en krone.

Hvad kan Klubmodul? 

Klubmodul gør det let som en leg at få en ny hjemmeside, styre klubregnskabet, have en webshop eller oprette en fælles kalender. Mulighederne er mange - og brydeklubben vælger selv.

For alle brydeklubber gælder:
*Gratis betalingsløsning via Klubmodul

*Gratis hjemmeside (standard)

Se alle de andre muligheder som Klubmodul rummer her.

Brydeklubberne kan kontakte Klubmodul allerede nu

Alle klubformænd kan kontakte Klubmodul allerede nu. Vi håber I vil benytte jer af det gratis tilbud. Hvorom Klubmodul er et tilbud i kan til- og fravælge, så vær opmærksom på at der skal indløses startlicens fra 2018 via Klubmodul.

Esbjerg Svømmeklub kan ikke undvære Klubmodul

Klubmodul er nemt at håndtere i dagligdagen for klubbens frivillige. Medlemmerne betaler klubkontingent online med dankort, og klubben har penge i kassen dag 1. Hvis medlemmet fortryder indmeldingen, så er der mulighed for at pengene blot tilbagebetales indenfor en bestemt frist.  


af Danmarks Brydeforbund - 03.09.2017